Elektrisk longboard ja tak!

Elektrisk longboard ja tak!

Der findes jo efterhånden lige så mange forskellige elektriske køretøjer som der findes forskellige oste. Men de rangerer altså i coolness, helt fra den trehjulede elektriske scooter som vores ældre medborgere kører i Brugsen på, og så altså det elektriske longboard i den anden ende.

Det måske nok mest helstøbte elektriske longboard må være E-Go. Boardet kan klare 3 timers kørsel, eller ca. 30km. Topfarten ligger på en 25km/t alt efter forholdende. Det må siges at være et stykke velpoleret transportmiddel. Man kan endda lade sin Smartphone fra boardets batteri via et USB stik.

Boardet styres fra en smart trådløs fjernbetjening, der samtidig giver besked om hvor meget batteri der er tilbage. Man kan endda bakke, hvis man skulle få brug for det.

E-go boardet koster 4465,- DKK hos e-go.com

e-goBoard

Her ses e-go i aktion

Skulle man være en tand mere eventyrlysten, så kan man også kigge lidt på et Baja Board. Her har vi et elektrisk Longboard med seriøse kræfter, nærmere bestemt 16 Hk (eller 12kw). Det er nok til at boardet kan køre op af 38% stigninger, og giver en kraftig acceleration hvor køreren skal læne sig gevaldigt fremad for ikke at blive smidt af.

Baja Board er dog ikke heeelt kommecielt til salg endnu. Og deres Kickstarter kampagne gik desværre op i røg og missde funding målet, men ideen er god nok og teamet bag kæmper stadig for at gøre Baja Board tilgængelig. Der er ikke nogen pris på Baja Board endnu, men du kan læse mere på deres website: bajaboard.com.au.

BajaBoard

Det Australske Baja Board

.

Skriv et svar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort